Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir?

Leyla

Member
Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir?

Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir?
Merakla takip edilen evlilik programlarından olan Kısmetse Olur’a bu hafta katılan yarışmacı Özge Çanlı kimdir, sevgilisi var mı, instagram, facebook ve twitter hesabı var mı, kaç yaşındadır, nerelidir ve mesleği nedir? gibi soruların cevaplarını bulabileceğiniz kısa tanıtım yazımıza hoşgeldiniz.
Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olduğunu belirten güzel gelin adayı Özge Çanlı 27 yaşında ve Halkla İlişkiler uzmanıdır. İzmir doğumlu olan güzel gelin adayı siyah saçlı, beyaz tenli ve yeşil gözlüdür. Kova burcu olduğunu belirten Kısmetse Olur gelin adaylarından Özge Çanlı 1,65 boyunda ve 48 kilodur. İlk olarak Kısmetse Olur damat evine uğrayan Özge Çanlı damat adaylarının bir hayli dikkatini çekmiş olmakla güzelliğiyle gelinler evinde birçok gelin adayı tarafından kıskanılacağa benziyor. Güzel gelin adayının ilgilendiği favori damat adaylarına baktığımızda ise kendisininde bahsettiği üzere Semih ve Murat olduğunu söyleyebiliriz. İki damat adayının da favorileri arasında olduğunu söyleyen Kısmetse Olur Özge Çanlı, sebep olarak ise karakter olarak Semih ve Murat’ın kendisine diğer adaylardan daha yakın olduğunu söyledi. Kızlar evinde favori damat adayları arasında Semih’i belirtmesiyle Melis Buse’nin dikkatini üzerine çeken Özge’nin kızlar evinde pekde hoş karşılanmadığı görülüyor.
Güzel gelin adayı hakkında yeni bilgiler edindikçe sizlerle blogumuzda paylaşmaya devam edeceğiz. Çok kısa sürede Özge Çanlı fotoğraflarını ve resimlerini de bloğumuzda bulabilirsiniz.